Teško bolesnoj Regini (17) Putin je ispunio želju, odgovarao je na sva njena pitanja

0
216

Predsjednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da vjeruje da njegove konferencije za štampu mogu da pomognu da on svoje stavove i stavove ruske vlade o važnim i neodložnim pitanjima za rusko društvo prenese milionima ljudi.

On je nakon svog godišnjeg obraćanja novinarima dao kratki intervju sedamnaestogodišnjoj Regini Parpijevoj i tako joj ispunio san, prenosi TAS S.

Ruski predsjednik je odgovorio na nekoliko pitanja, uključujući i kako je postao predsjednik, da li je to težak posao i šta će poželjeti u Novoj godini.

Na pitanje da li je umoran, Putin je odgovorio Regini da mu razgovor sa novinarima poput nje daje dodatnu snagu za budući rad.

Putin je kratko odgovorio i na pitanje šta će poželjeti za Novu godinu: “Moja želja je jednostavna – da se sve želje ispune”.
Predsjednik je Regini rekao i da smatra da su Rusi i drugi narodi koji žive u Ruskoj federaciji najvažniji državotvorni temelj za njihovu zemlju.

Početkom decembra Putin je posjetio Forum volontera Rusije i pogledao štandove dobrotvornih projekata.

Volonteri su tom prilikom upoznali predsjednika sa projektom „Sanjaj sa mnom“, koji ispunjava želje teško bolesnoj deci. Na štandu su bile koverte sa željama dece. Svaki učesnik Foruma mogao je da izabere koverat i ispuni jednu želju.

Među njima je bila želja Regine Parpijeve devojčice koja hoće da postane novinar i napravi intervju sa nekim interesantnim sagovornikom.

Predsjednik Rusije je odlučio da nakon svog godišnjeg obraćanja novinarima danas ispuni ovu želju teško oboljeloj djevojčici Regini.

(Tanjug)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here