TESLIĆ – Otvoren kompleks bazena vrijedan dva miliona KM

0
4514

Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović danas je u Tesliću, zajedno sa ministrom zdravlja i socijalne zaštite Srpske Draganom Bogdanićem, svečano otvorila kompleks bazena u Zdravstveno-turističkom centru „Banja Vrućica“, u čiju izgradnju je uloženo oko dva miliona KM.

Cvijanovićeva je tom prilikom napomenula da je „Banja Vrućica“ prepoznatljiva po svojoj reputaciji i da se ne razlikuje od drugih svjetskih ustanova tog tipa.

teslic bazen (1)„Ovaj privredni objekat, osim zdravstvenih, pruža i turističke usluge i pokazuje koliko imamo viziju, koliko znamo šta želimo da ostvarimo i koliko imamo dobre kadrove. Naš cilj je imati privredni subjekat koji obezbjeđuje plate radnicima, koji obezbjeđuje zdravstveno-turističku ponudu, te izmiruje obaveze prema državi“, rekla je Cvijanovićeva.

Ona je istakla da je zadovoljna kada na području Srpske bude otvoren neki novi objekat, bez obzira gdje se nalazi, te zahvalila načelniku i lokalnoj administraciji za aktivnosti koje su preduzete da bi ovaj projekat bio realizovan.

teslic bazen (2)Otvaranju kompleksa bazena su prisustvovali i ministar trgovine i turizma Srpske Maida Ibrišagić-Hrstić, ministar pravde Gorana Zlatković, ministar unutrašnjih poslova Srpske Radislav Jovičić, ministar rada i boračko-invalidske zaštite Petar Đokić, ministar prosvjete i kulture Goran Mutabdžija, ministar civilnih poslova BiH Sredoje Nović, kao i veliki broj ličnosti iz političkog i javnog života Srpske.

PODIJELI