Trojica Prnjavorčana u bendu kao predgrupa CECI na Jahorini /FOTO/

0
682

Maskarada Band iz Banja Luke proteklog vikenda nastupio je kao predgrupa koncertu Svetlane Cece Ražnatović na Jahorini povodom otvaranja sistema za vještačko osnježavanje. Trojica članova benda su Prnjavorčani, koji su zabavljali goste na Jahorini prije velikog koncerta Cece.

Planina prekrivena bijelim pokrivačem, putevi zakrčeni kamionima i autima, smještajni kapaciteti popunjeni, masa ljudi, miris roštilja, kucanje časa, zdravice, smijeh…Tako je izgledala Jahorina u subotu 1.12. povodom otvaranja sistema za vještačko osnježavanje kada je zakazan koncert Svetlane Cece Ražnatović. Stigli su i oni, Maskarada Band, pozvani da budu predgrupa jednoj od najvećih zvjezda Balkana. Dan je brzo prošao. Već je bilo 8 časova (20h) svjetla su se ugasila i bend koga čini 5 članova, (Darko:frontmen, el. gitara i vokal, Ivana: vokal, Perica: klavijature, Milenko: bubanj, Beki: bas gitara) izlazi na veliku binu pred publiku od nekoliko hiljada ljudi. Svjetla se pale, čuju se ovacije i aplauz. Počeli su pjesmom Ako je do mene, koju u originalu izvode Ivana Selakov i Darko Radovanović.

Nekoliko hiljada ljudi koji stoje ispred njh pjevaju, zamislite to. „Moramo Vam reći osjećaj je nevjerovatan. U trenutku zaboravite gdje se nalazite, prodju vas trnci i pomislite da je to sve san, najljepši mogući san, nešto o čemu sanja svako ko se bavi muzikom.“ Po završetku prve numere su se predstavili i najavili koncert, te narednih 1h i 45min zagrijavali publiku koja je neumorno pjevala i plesala sve do poslednje pjesme. Izvodili su numere naših najpoznatijih izvodjača i bendova, poput Bijelog Dugmeta, Miligrama, Dine Merlina, Saše Matića, Dragane Mirković, Aleksandre Prijović, Lexingtona i mnogih drugih. Repertoar su činile pop, rock, novokomponovane i narodne pjesme, za svačiji ukus po nešto.

“Zaista smo presrećni jer nas je publika tako prihvatila. Ovo je za nas bio do sada najveći nastup, nadamo se samo prvi takav u nizu. Bez nekih ljudi, do ovoga nastupa ne bi ni došlo, s toga se od srca zahvaljujemo menadžeru Braci na odabiru, Igoru Vukojeviću na preporuci, našem menadžeru Veljku Čivčiću i svima vama, draga publiko,što ste nam tu noć učinili nezaboravnom i što nam se svaki dan javljate sa riječima hvale”, rekli su nam iz Maskarada banda.

(prnjavorski.net)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here