Tužilaštvo o sudaru u Prnjavoru: Naložena obdukcija stradalih, povrijeđeni prevezeni na UKC RS

0
1521

Dvije osobe su poginule, a tri su povrijeđene u sudaru dva vozila u mjestu Lišnja, opština Prnjavor, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali automobili reno 19 i golf 4 dogodila se danas u 14. 20.

“Golfom 4 upravljao je Mladen Ristić (23) iz Prnjavora, a renoom 19 je upravljao Zlatko Dević (46) iz Prnjavora. Usljed saobraćajne nezgode automobil reno se zapalio i tom prilikom su smrtno stradale dvije osobe koje su bile u ovom automobilu”, rekli su u Okružnom tužilaštvu za “Nezavisne”.

Dodaju da su povrede u ovoj nesreći zadobili vozač golfa, vozač renoa, te maloljetna osoba koja je bila saputnik u renou.

Mediji su ranije javili da su u ovoj nezgodi poginule majka i kćerka, dok su otac i druga kćerka iz automobila reno povrijeđeni.

Uviđaj je obavio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, Dalibor Vrećo zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Prnjavor.

Tužilac je naložio da se preduzmu sve istražne radnje i mjere kao i vještačenje radi utvrđivanja okolnosti saobraćajne nesreće.

Takođe, naložena je obdukcija i identifikacija nastradalih osoba, koja će biti obavljena u Zavodu za Sudsku medinicu RS.

Povrijeđene osobe su smještene na Univerzitetski klinički centar u Banjaluci.

nezavisne

PODIJELI