TV K3 potpisala ugovor sa Telekomom Srbije o distribuciji TV signala širom planete

0
222

Menadžment TV K3 danas je sa predstavnicima Telekoma Srbija, u Banja Luci, potpisao ugovor o ekskluzivnoj distribuciji našeg programa širom svijeta.

Program K3 televizije od sada će moći da se gleda šriom svijeta. Na osnovu ugovora, koji je svečano potpisan danas u Banjaluci,svi kablovski operateri širom regiona i svijeta koji u paketu TV kanala eventualno nisu imali TV K3 od sada će imati mogućnost da u paketu Telekoma Srbija prate i naš program. Ovo je, svakako, i rođendanski poklon naše televizije svim onim gledaocima koji nisu imali mogućnosti da nas gledaju do sada.

Televizija K3 proslavlja 24 godine postojanja i prva je privatna televizija u RS. Za vjerne dosadašnje ali i nove gledaoce, koji uduće budu pratili naš program širom svijeta, menadžment K3 televizije obećava još bogatiji program, a kao i do sada trudićemo se da ostanemo objektivni u prenošenju najvažnijih svakodnevnih informacija.

Ugovor o ekskluzivnoj distribuciji programa sa Telekomom Srbija potpisali su i predstavnici RTRS-a, kao i Alternativne televizije.

Iz “Telekoma Srbije” ističu da im je partnerstvo sa nacionalnim televizijama iz regiona, ovog puta, konkretno iz RS, izuzetno bitno.

(TV K3)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here