TV K3 potpisala ugovor sa Telekomom Srbije o distribuciji TV signala širom planete

0
671

Menadžment TV K3 danas je sa predstavnicima Telekoma Srbija, u Banja Luci, potpisao ugovor o ekskluzivnoj distribuciji našeg programa širom svijeta.

Program K3 televizije od sada će moći da se gleda šriom svijeta. Na osnovu ugovora, koji je svečano potpisan danas u Banjaluci,svi kablovski operateri širom regiona i svijeta koji u paketu TV kanala eventualno nisu imali TV K3 od sada će imati mogućnost da u paketu Telekoma Srbija prate i naš program. Ovo je, svakako, i rođendanski poklon naše televizije svim onim gledaocima koji nisu imali mogućnosti da nas gledaju do sada.

Televizija K3 proslavlja 24 godine postojanja i prva je privatna televizija u RS. Za vjerne dosadašnje ali i nove gledaoce, koji uduće budu pratili naš program širom svijeta, menadžment K3 televizije obećava još bogatiji program, a kao i do sada trudićemo se da ostanemo objektivni u prenošenju najvažnijih svakodnevnih informacija.

Ugovor o ekskluzivnoj distribuciji programa sa Telekomom Srbija potpisali su i predstavnici RTRS-a, kao i Alternativne televizije.

Iz “Telekoma Srbije” ističu da im je partnerstvo sa nacionalnim televizijama iz regiona, ovog puta, konkretno iz RS, izuzetno bitno.

(TV K3)

PODIJELI