TV K3 slavi 26 godina postojanja- Čestitka kolegama i iz naše medijske kuće

0
239

Poštovane kolege, povodom 26. godina rada Vaše cijenjene medijske kuće, upućujemo Vam iskrene čestitke, u želji da i u buduće nastavite sa vašim objektivnim, tačnim i blagovremenim informisanjem javnosti sa područja naše opštine i šire.

Redakcija Radio Prnjavora svim zaposlenim u televiziji zahvaljuje se na dugogodišnjoj korektnoj saradnji i želimo vam puno uspjeha u daljem radu.
Srečan vam 26. rođendan!
Urednik Radio Prnjavora
Marijan Popadić

Gledajte i učestvujte u rođendanskom programu TV K3.

Danas sa vama sva TV K3 lica, koja svakodnevno gledate u našim emisijama.

Emisija se realizuje uživo, od 15 do 17 časova.

Obećavamo vam sjajnu atmosferu, odličnu muziku i fantastične nagrade!

Tokom trajanja programa, otvorena je telefonska linija: 051/640-460.

Pozovite nas, proslavite sa nama naš rođendan!

26. rođendan nije mala stvar!

Televizija K3 danas proslavlja 26 godina uspješnog poslovanja u Republici Srpskoj i BiH. Tokom svih ovih godina,  imali smo samo jedan cilj; objektivno informrmisati, a istovremeno biti drguačiji.

Ekperimentalni program, TV “K3” počela je emitovati davne 1994. godine, a prvu zvaničnu dozvolu za rad dobila je 15. aprila 1995. godine i od tada neprekidno emituje program. Za sve to ‘krivac’ je vlasnik televizije Milenko Dakić. Sa 45 zaposlenih, rasprostranjenom dopisničkom mrežom u Srpskoj, trudimo se da damo priliku svima, od političara do običnih građana.

Ipak, nije bilo uvijek lako svih ovih godina, bilo je i teških trenutaka, ali i onih lijepih koji ostaju i koji se pamte, ističe glavni i odgovorni urednik Branko Dakić.

Tokom svih ovih godina rasta televizije bilo je raznih pritisaka, kako političkih, finansijski, tako i oni sa nedostatkom adekvatne opreme, ali i manjkom stučnog kadra. Ipak, vremenom smo se sa svim tim izborili. Imamo obučen i mlad kadar, koji ima najbolju moguću opremu za rad”, kaže Dakić.

Navodi da je pečat svim ovim godinama informativni program, tačnije emisija Novosti.

Upravo kroz Novosti, koje se emituju u tri termina, svih ovih 26 godina, pa i danas, imali samo jedan cilj biti objektivni, saopštiti istinu i pružiti šansu svima da kažu ono što žele, ali istovremeno da svoj stav iznesu obje strane”, navodi Dakić.

Za sve ove godine, uspostavljena je uspješna saradnja sa predstavnicima svih nivoa vlasti, vodećih privrednih kolektiva, istaknutim sportskim i kulturnim radnicima što potvrđuje veliki broj gostiju u emisijama vlastite proizvodnje.

Emitujemo 24 sata programa dnevno, te realizujemo 10 emisija vlastite produkcije, koje se kreiraju prema željama i interesima gledalaca.

TV K3 ima i svoj portal www.tvk3.info, a ažurni smo i na socijalnim mrežama,

„K3“ je od 2015. godine u novim prostorijama, u samom centru Prnjavora.  Od novembra 2017. godine TV K3 priključena na Multipleks A, te je postala prva komercijalna televizija koja je počela digitalno emitovanje. Nešto više od godinu dana emitujemo naš signal u punoj HD rezoluciji.

Rođendanski program

TV K3 realizuje otvoreni program, u kom će učestvovati sva TV K3 lica, koja svakodnevno gledate u našim emisijama.

Emisija se realizuje uživo, od 15 do 17 časova.

Obećavamo vam sjajnu atmosferu, odličnu muziku i fantastične nagrade!

Tokom trajanja programa, otvorena je telefonska linija: 051/640-460.

Pozovite nas, proslavite sa nama naš rođendan!

Hvala vam što ste uz nas svih ovih 26 godina.

TVK3

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here