U Bijeljini uhapšena Tijana Ajfon, privedeno još 15 osoba

0
699

Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina u sardnji sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, uhapsili su 16 osoba, a kako prenose mediji među uhapšenima je i srpska starleta Tijana Ajfon.

Kako je navedeno u saopštenju PU Bijeljina juče je policija izvršila pretresanje vikendice u mjestu Suvo polje opština Bijeljina.

“Pretresanje je izvršeno sa ciljem sprečavanja krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, oružja i prostitucije, a prilikom pretresanja navedenog objekta u istom je pronađeno 35 kriminogenih lica od čega je 26 muških i 9 ženskih lica”, navedeno je u saopštenju.

Prilikom pretresanja objekta pronađeno je i privremeno oduzeto 14 paketića kokaina ukupne mase oko 46 grama, 9 komada medicinskih droga, 9 pištolja različitog kalibra, te jedan gasni pištolj, 3 pancira, te preko 20.000, 00 konvertibilnih maraka u raznim valutama

“U ovoj policijskoj akciji uhapšeni su pripadnici organizovane međunarodne kriminalne grupe i to A.G., P.S., Ž.S., R.S., R.D., S.S., S.P., D.P., Z.Ć., V.K., S.M., M.T., E.H., Ž.V. svi državljani Bosne i Hercegovine, A.B. državljanin Republike Slovenije i T.M. državljanka Republike Srbije”, navode iz PU Bijeljina.

Uhapšeni su počinili krivična djela Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga, Omogućavanje uživanja opojnih droga, Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, te krivičnog djela Navođenje na prostituciju.

Kako se saznaje među uhapšenima je srpska starleta Tijana Ajfon, koja je i organizator ovog skupa.

/Nezavisne/

PODIJELI