U četvrtak sjednica Skupštine Grada

0
212

Sjednica Skupštine Grada dvadeset osma po redu biće održana u četvrtak, 15. februara odlučeno je na sjednici Kolegijuma Skupštine Grada.

Na dnevnom redu nalazi se dvadeset pet tačaka, između ostalog, Prijedlog odluke o proširenim pravima socijalne zaštite u gradu Prnjavor za 2024. godinu, Prijedlog odluke o utvrđivanju prosječne konačne građevinske cijene jednog m2 korisnog stambenog i poslovnog prostora u 2023. godini za područje grada Prnjavor, Prijedlog odluke o izmjenama Odluke o prostorijama za zaključenje braka i vrsti i visini naknada za posebne usluge iz oblasti opšte uprave, Prijedlog odluke o izmjeni Odluke o davanju ovlaštenja Gradonačelniku za zaključenje ugovora o zakupu dvorane u Prnjavoru, Prijedlog odluke o ustanovljavanju i dodjeli gradskih priznanja i nagrada, Program obuke odbornika Skupštine Grada za 2024. godinu, Program korištenja sredstava za unapređenje poljoprivredne proizvodnje u 2024. godini, kao i izvještaj za prošlu godinu, Program razvoja sporta na području grada Prnjavor za 2024. godinu, Program mjera sistematske preventivne dezinsekcije i deratizacije na području grada Prnjavor za 2024. godinu, kao i Plan sistematske preventivne dezinsekcije i deratizacije na području grada Prnjavor za 2024. godinu.

Odbornici lokalnog parlamenta razmatraće i Izvještaj o rezultatima ispitivanja zadovoljstva građana radom Gradske uprave i Skupštine Grada u 2023. godini, Izvještaj o radu Skupštine Grada, skupštinskih radnih tijela i Stručne službe Skupštine Grada za 2023. godinu, Informaciju o realizaciji odluka Skupštine Grada Prnjavor za 2023. godinu, kao i nekoliko odluka o prodaji nepokretnosti u svojini Grada.

Sjednica počinje u 09.00 časova.

PODIJELI