U kuci porodice Regojević uvijek svira Radio Prnjavor

0
1624

Prostorije Radio Prnjavora danas su posjetili članovi porodice Regojević iz Čelinca, koji su godinama naši vjerni slušaoci. Nenad(50) sa suprugom Gordanom(55) i dva sina, Miladinom (14) i Markom (16), imaju mnogo razloga da nas slušaju i uživaju u programu radija, a prije svega u dobroj muzici.

Nenad je slijep od rođenja, a njegova supruga Gordana vidi 30 odsto, pa je njihova svakodnevnica mnogo više ispunjena zvukovima, a radio je kažu, pravi medij za njih.

“Kod nas radio uvijek svira u kući, posvuda su antene i volimo da čujemo šta se sve zbiva u svijetu. Imam i na kompjuteru prilagođen program pa mogu da slušam radio i preko portala prnjavorlive.info”, a program za čitanje omogućava mi i da čitam vaše vijesti” kaže Nenad.

Nenad i Gordana su u braku 25 godina, a u životu su se susretali sa raznim teškoćama jer društvo u kome žive ponekad nema dovoljno razumijevanja za slijepa i slabovida lica. Često su svakodnevne situacije neprilagođene ljudima koji su drugačiji, ali zato radio, kao medij, služi svima isto.

I zato, život Nenada i Gordane Regojević iz dana u dan uveseljava muzika sa radija, najčešće Radio Prnjavora, pa su došli da i uživo čuju glasdove koje svakodnevno za njih čitaju vijesti, emisije i ostale radijske sadržaje.

Dočekali smo ih, ugostili i pozvali da nas i dalje slušaju, a njihova lica su bila dovoljan znak da i dalje budemio u službi svih slušalaca.

Ovim putem šaljemo još jednu poruku- Da usporimo malo i da imamo razumijevanja jedni prema drugima,jer, ono što je za većinu dostupno, ljudi sa hendikepom se trude mnogo više da dosegnu.

RADIO PRNJAVOR, SVIMA VAMA NA USLUZI

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here