U kuci porodice Regojević uvijek svira Radio Prnjavor

0
1985

Prostorije Radio Prnjavora danas su posjetili članovi porodice Regojević iz Čelinca, koji su godinama naši vjerni slušaoci. Nenad(50) sa suprugom Gordanom(55) i dva sina, Miladinom (14) i Markom (16), imaju mnogo razloga da nas slušaju i uživaju u programu radija, a prije svega u dobroj muzici.

Nenad je slijep od rođenja, a njegova supruga Gordana vidi 30 odsto, pa je njihova svakodnevnica mnogo više ispunjena zvukovima, a radio je kažu, pravi medij za njih.

“Kod nas radio uvijek svira u kući, posvuda su antene i volimo da čujemo šta se sve zbiva u svijetu. Imam i na kompjuteru prilagođen program pa mogu da slušam radio i preko portala prnjavorlive.info”, a program za čitanje omogućava mi i da čitam vaše vijesti” kaže Nenad.

Nenad i Gordana su u braku 25 godina, a u životu su se susretali sa raznim teškoćama jer društvo u kome žive ponekad nema dovoljno razumijevanja za slijepa i slabovida lica. Često su svakodnevne situacije neprilagođene ljudima koji su drugačiji, ali zato radio, kao medij, služi svima isto.

I zato, život Nenada i Gordane Regojević iz dana u dan uveseljava muzika sa radija, najčešće Radio Prnjavora, pa su došli da i uživo čuju glasdove koje svakodnevno za njih čitaju vijesti, emisije i ostale radijske sadržaje.

Dočekali smo ih, ugostili i pozvali da nas i dalje slušaju, a njihova lica su bila dovoljan znak da i dalje budemio u službi svih slušalaca.

Ovim putem šaljemo još jednu poruku- Da usporimo malo i da imamo razumijevanja jedni prema drugima,jer, ono što je za većinu dostupno, ljudi sa hendikepom se trude mnogo više da dosegnu.

RADIO PRNJAVOR, SVIMA VAMA NA USLUZI

 

PODIJELI