U nesreći u Drugovićima poginuo Prnjavorčanin

0
679

U nesreći koja se dogodila u Drugovićima kod Laktaša poginuo je vozač “citroena” Saša Spasojević (48) iz Prnjavora, potvrđeno je u Okružnom javnom tužilaštvu u Banjoj Luci.

Maja Đaković Vidović, glasnogovornica Tužilaštva, potvrdila je da se nesreća dogodila oko 13.20 sati na magistralnom putu Klašnice – Prnjavor.

– Uviđaj na licu mjesta izvršio je dežurni tužilac Branko Bjelajac koji je naložio da se preduzmu sve istražnje mjere i radnje radi utvrđivanja tačnih okolnosti i uzroka nesreće. Naložena je i obdukcija tijela koja će biti izvršena u Zavodu za sudsku medicinu RS –kazala je Đaković Vidović.

Mještani Drugovića ispričaki su novinarima da je vozač najvjerovatnije umro usljed moždanog udara, jer su prije nesreće primjetili da je “citroen” počeo da usporava, a zatim je udario u putokaz i sletio s puta.

– Kada su prišli vozaču vidjeli su da ne daje znakove živote, a jedna strana glave mu je poplavila i zbog toga se vjeruje da je tokom vožnje umro od moždanog udara – ispričali su očevici.

/Srpskacaffe.info/

PODIJELI