U organizaciji Tekvondo kluba Prnjavor, u sportskoj dvorani “Sloga” počeo je Međunarodni tekvondo turnir „Prnjavor open“ – tekvondo Kup prijateljstva

0
217

U organizaciji Tekvondo kluba Prnjavor, u sportskoj dvorani “Sloga” počeo je Međunarodni tekvondo turnir „Prnjavor open“ – tekvondo Kup prijateljstva, prva od niza manifestacija povodom obilježavanja 24. marta, Dana opštine Prnjavor.

Turnir je otvorio predsjednik Skupštine opštine Prnjavor, Željko Simić naglašavajući da je Prnjavor danas domaćin jednog veličanstvenog sportskog događaja.

„Zadovoljstvo je danas prisustvovati ovom takmičenju, a organizatorima zahvalnost na izvanrednoj organizaciji i dobroj atmosferi koja je prisutna u dvorani“ , rekao je Simić.

Tekvondo turnir, ove godine okupio je 193 takmičara i 20 klubova iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Republike Srpske i FBiH.

Trener Tekvondo kluba Prnjavor Branislav Njegovan izrazio je nadu da će nakon dvije godine pauze u održavanju turnira zbog pandemije virusa korona ponovo opravdati očekivanja i biti dobri domaćini svim učesnicima.

„Uprkos problemima zbog pandemije okupili smo izuzetan broj takmičara i klubova na 18. ‘Prnjavor openu’. Ovo je ujedno i generalna proba za nastup naših reprezentativaca na Evropskom prvenstvu u aprilu u Poreču, sa kojeg očekujemo medalje“ , naglasio je Njegovan.

Takmičenja u Sportskoj dvorani „Sloga“ odvija se u muškoj i ženskoj konkurenciji u pet starosnih kategorija, i dvije discipline forme i borbe.

Turnir “Prnjavor open” nalazi se kalendaru aktivnosti Tekvondo saveza Republike Srpske i Tekvondo saveza BiH.

Opstina Prnjavor

PODIJELI