U Sarajevu predstavljen Samsung Galaxy S9 i S9 plus, u prodaji od petka

0
391

lima. Odvažni, svijetli Super AMOLED beskonačni ekran gotovo se stapa s telefonom. S prilagodljivim poboljšanjem kontrasta, korisnici mogu koristiti svoj uređaj čak i kad su izloženi direktnoj sunčevoj svjetlosti.

Samsun galaxy S9 i S9 plus imaju odlične napredne kamere.

Karakteristike kamere na Galaxy S9 i S9 plus uključuju: dinamične, ali usporene video zapise koji snimaju 960 okvira u sekundi, imaju i mogućnost detektiranja kretanja u okviru i automatski počinje snimati.

Korisnici, takođe, mogu odabrati i pozadinsku muziku. Na raspolaganju imaju 35 različitih opcija, a mogu dodati i muziku sa svoje omiljene playliste.

Kamera ima mogućnost  za snimanje pri slabom osvjetljenju. Većina kamera na pamentom telefonu ima fiksni otvor koji se ne može prilagoditi različitim uslovima osvjetljenja. Poput šarenice oka koja se širi i sužava, Samsungov dvojni otvor blende ,koji varira od F1.5 do F2.4, automatski se adaptira na okruženje u kojem se korisnik nađe, a kao rezultat daje čiste i jasne fotografije.

Ovaj pametni i moderni telefon biće za BiH tržište dostupan od petak, 16. marta, a cijena za  Samsung galaxy S9 je  1.699 KM, a za Samsung S9 plus nešto više od 1.800 KM. Telefon će se moći kupiti u Domod šopovima i kod telecom operatera u BiH.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here