U subotu start biciklističke trke Beograd-Banjaluka – kroz PRNJAVOR prolaze u nedjelju

0
1072

Sve je spremno za start 11. međunarodne biciklističke trke “Beograd-Banjaluka”, a prva trka biće vožena u subotu, 29. aprila, od Beograda do Bijeljine, preko Obrenovca i Šapca.

U nedjelju, 30. aprila, biciklisti će voziti dionicu od Teslića do Banjaluke preko Tešnja, Doboja, Dervente, Prnjavora i Laktaša.

U saradnji sa svih 11 gradova kroz koje će proći oko 170 biciklista iz dvadesetak zemalja svijeta, organizatori su obavili i posljednje pripreme, saopšteno je iz banjalučke Gradske uprave.

БАЊАЛУКА, 11. АПРИЛА /СРНА/ – Отворена Осма бициклистичка трка “Бањалука – Београд”.

Direktor trke Vladimir Kuvalja rekao je da je ovo sportski događaj svih građana i gradova kroz koje prolazi, te da je postao univerzalan i ušao u sve segmente života, ne samo sportskog, već i turističkog, ugostiteljskog, privrednog i političkog.

“Za gradove kroz koje trka prolazi danas zna cijeli svet, a mediji iz 60 zemalja izveštavaju sa ovog događaja. Napravili smo brend koji moramo sačuvati”, smatra Kuvalja.

Grad Banjaluka je podržao biciklističku trku “Beograd-Banjaluka” koja se nalazi i u godišnjem kalendaru sportskih manifestacija.

(Srna)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here