Uhapšene 2 osobe u Prnjavoru: Pijani galamili u policijskoj stanici i napali policajca

0
535

Dvojica Prnjavorčana uhapšena su nakon što su pijani napali policajca i napravili pravu dramu u Policijskoj stanici u tom gradu.

Oni se sumnjiče da su se u subotu oko 5.30 časova, automobilom dovezli do zaustavne rampe Policijske stanice Prnjavor, a potom izašla iz vozila i ušli u prostorije Policijske stanice gdje su tražila informacije o trećoj osobi, a potom su napustila prostorije i krug Policijske stanice, te se uputili u pravcu vozila.

– Ubrzo potom, A.G. se vratio u prostorije Policijske stanice te narušavao javni red i mir na način da je vikao, galamio i vrijeđao policijske službenike oglušujući se na zakonito izdata naređenja, a potom i fizički napao jednog policijskog službenika. Takođe, J.P. se vratio u prostorije Policijske stanice, narušilo javni red i mir, vikom i galamom, te se oglušilo o zakonito izdato naređenje policijskih službenika – pojasnili su u policiji.

Obojica su podvrgnuti ispitivanju na prisustvo alkohola kojom prilikom je kod A.G. utvrđeno prisustvo od 1,47 g/kg, a kod l J.P. 1,63 g/kg alkohola u organizmu.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i dežurni sudija Osnovnog suda u Prnjavoru.

Srpskainfo

PODIJELI