UHAPŠENI ZA KRAĐU VOZILA MOTOCIKLA U PRNJAVORU I BL

0
884

Devetnaestogodišnjak iz Banjaluke čiji su inicijali S.Š. uhapšen je zbog sumnje da je zajedno sa drugim počiniocima ukrao dva vozila na području grada Banjaluka, te zbog krađe i oštećenja motocikla na području Prnjavora.

Osumnjičeni je zajedno sa licem B.R. /21/ iz Laktaša tokom noći između 22. i 23. maja iz dvorišta jedne porodične kuće u Hilandarskoj ulici, mjesto Priječani, grad Banjaluka, ukrao automobil “polo” u kojem se nalazio originalni ključ.

“Polo” su iste noći iskoristili da bi u Prnjavoru ukrali motocikl koji su prilikom krađe i oštetili, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Banjaluka.

S.Š. je osumnjičen da je zajedno sa A.V. /19/ iz Laktaša i R.P. /19/ iz Banjaluke, tokom noći 27. juna iz kruga jednog preduzeća u Ulici Nenada Kostića, grad Banjaluka, ukrao vozilo “kedi” iskoristivši originalni ključ koji se nalazio u vozilu.

Iste noći pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka u Ulici Branka Popovića uočili su i zaustavili ukradeni “kedi” u kojem su se nalazila tri lica.

Policija je prilikom hapšenja utvrdila da je riječ o R.P. iz Banjaluke, A.V. iz Laktaša, dok je S.Š. iz Banjaluke pobjegao.

Sva ukradena vozila su pronađena i vraćena vlasnicima.

Po kompletiranju i dokumentovanju predmeta protiv osumnjičenih lica B.R., A.V. i R.P. biće dostavljen izvještaj nadležnom tužilaštvu za krivično djelo oduzimanje motornog vozila.

Osumnjičeni S.Š. koji je učestvovao u izvršenju svih krivičnih djela, danas je uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima oduzimanje motornog vozila, krađa i oštećenje tuđe stvari sproveden u Okružno tužilaštvo Banjaluka na dalje postupanje.

Srna nezvanično saznaje da je riječ o Slobodanu Škrbiću, Bobanu Railiću, Aleksandru Vujiću i Radomiru Popoviću. /srna/

PODIJELI