UPITNIK ZA POSLOVNI SEKTOR

0
374

Povoljnost poslovnog okruženja je moguće ocjeniti samo iz perspektive poslovnog sektora. Razumjevanje prepreka i problema sa kojima se suočavaju lokalni preduzetnici, mikro, mala, srednja i velika preduzeća je ključni korak ka poboljšanju uslova za poslovanje na svim nivoima.

Na osnovu Odluke o ispitivanju zadovoljstva privrednih subjekata o kvalitetu pružanja usluga Opštinske uprave opštine Prnjavor („Službeni glasnik opštine Prnjavor“, broj 6/18), utvrđuje se obaveza anketiranja privrednih subjekata o kvalitetu pružanja usluga, unapređenja komunikacije, prikupljanja informacija, s ciljem unapređenja poslovnog ambijenta opštine Prnjavor.

Zbog toga Vas molimo, da odvojite maksimalno 20 minuta Vašeg vremena, kako biste popunili upitnik koji obuhvata ispitivanje povoljnosti poslovnog okruženja naročito sa aspekta kvaliteta usluga koje lokalna samouprava nudi za privatni sektor.

Dobijeni podaci će se koristiti isključivo u zbirnim izvještajima bez navođenja podataka o kompaniji, odnosno preduzetniku. Vaši odgovori će nam pomoći da poboljšamo postojeće i razmotrimo uvođenje novih usluga, u skladu sa zahtjevima i potrebama privatnog sektora.

Mišljenje i stavovi privrednika i preduzetnika će biti osnov za konkretne kratkoročne, srednjeročne i dugoročne mjere za unapređenje poslovnog okruženja i sveukupnog ekonomskog razvoja Opštine Prnjavor.

Molimo Vas da ispunite anketu ne kasnije od srijede – 30.11.2022. godine, prateći sljedeći link: https://forms.gle/UMcBrbparvAoJGz47

Sve informacije u vezi sa upitnikom za poslovni sektor možete dobiti telefonskim putem na broj: 051/660-224 ili na e-Mail adresu: [email protected]

Zahvaljujemo unaprijed na Vašem učešću u anketi i doprinosu u izgradnji povoljnog poslovnog okruženja u opštini Prnjavor.

https://opstinaprnjavor.net/upitnik-za-poslovni-sektor/?fbclid=IwAR2kCNGsrlR_fjqgSH_kVy2i3yMBFq74v30giBs2w1Qnx9evmRWV-JIsLJo

 

PODIJELI