USPJEŠAN DAN FUDBALERA – POBJEDE LJUBIĆA I BORCA

0
755

Fudbaleri Ljubića ostvarili su na gostovanju u Šamcu pobjedu protiv tamošnjeg Borca,čime su stigli do zbira od 25 bodova.Šamčani su poveli u 33.minutu,da bi pet minuta kasnije crveni karton dobio prvotrimac Ljubića,Duško Subić.

Iako brojčano oslabljeni,“plavi“ su u finišu meča,u posljednjih 13 minuta,postigli tri gola i stigli do neočekivanog ali zasluženog trijumfa – 3:1.Strijelci su bili braća Žižak,Boris i Aleksandar,a jednom se u strijelce upisao i najistaknutiji pojedinac meča,kapitren Danko Segić (na slici).

Priliku za treću pobjedu u nizu Prnjavorčani će imati u subotu,14.aprila,kada će ugostiti sastav Laktaša.Meč će biti odigran na stadionu „Siniša Peulić“,u Prnjavoru,u neobičnom terminu,od 11 časova.

Konačno su se prvi put ovog proljeća radovali i igrači Borca iz Šibovske (na slici).Pred svojim navijačima savladali su tim Slobode iz Donjih Podgradaca sa 4:1.Golove za Borac postigli su Jasminko Kovač i Staniša Domuz ,po dva pogotka.U narednom kolu Borac će putovati u Aleksandrovac,timu Potkozarja.

prnjavorlive.info

 

PODIJELI