UŽAS U PRNJAVORU: Starca zahvatio plamen u sušnici za meso, spržen po cijelom tijelu

0
413

Novo Vinčić (79) zadobio je, danas oko podneva, teške opekotine po tijelu opasne po život, u svojoj sušnici za meso u prnjavorskom prigradskom naselju Ratkovac, saznaju “Novosti”.

On je u veoma teškom stanju kolima Hitne pomoći prebačen u Univerzitetsko klinički centar u Banjaluci gdje se ljekari bore za njegov život.

Na mjestu nesreće, uz vatrogasce i medicinare, su i pripadnici Policijske stanice Prnjavor koji će uviđajem nastojati da utvrde okolnosti pod kojim je 79-godišnjak zadobio teške opekotine po gotovo cijelom telu.

“Novosti” sa lica mjesta saznaju da je prizor zastrašujući. Četvorica prnjavorskih vatrogasaca su intervenisali sa dva vozila, ali za njih nije bilo mnogo posla, pošto je vatra bila malog inteziteta, dok je starac bespomoćno ležao licem okrenutim na tlo, sa vidnim opekotinama po tijelu i gotovo izgorjelom odjećom.

– Novo je nekako uspio da izađe iz sušnice, sa potpaljenom vatrom za sušenje mesa koja je očito iznenada zahvatila njegovu odjeću i potom ogromnu površinu tijela, gotovo od glave do pete. Nadomak praga pušnice se i bespomoćan srušio. Čak mu je i kaiš na pantolonama izgorio… Jedva je disao i ubrzo prebačen u Univerzitetsko klinički centar u Banjaluku  -ispričao je izvor Novosti.

Saznajemo da Novo u zajedničkom domaćinstvu živi sa suprugom, kćerkom, zetom i unučadima.

VEČERNJE NOVOSTI

PODIJELI