Uživajte – pred nama je sunčan vikend

0
795

U RS danas malo toplije i pretežno sunčano uz lokalno malu  oblačnost. Vjetar slab i promjenljiv na jugu slaba bura, a tokom dana vjetar zapadni i jugozapadni uglavnom slab, u sjevernim krajevima sjeverozapadni.

Jutarnja temperatura od -3°C do 3°C, na planinama na istoku do -6°C , na jugu 6°C. Najviša dnevna temperatura vazduha od 11°C do 16°C, na jugu stepen-dva toplije, na planinama do 8 °C .

U Banjaluci ujutro pretežno vedro i hladno sa mrazem, a tokom dana sunčano uz malu oblačnos i još malo toplije. Vjetar slab i promjenljiv. Jutarnja temperatura vazduha oko -1°C. Najviša dnevna temperatura vazduha do 16°C.

U subotu 19. marta jutro hladno tokom dana sunčano. Poslijepodne više oblaka u centralnom planinskom dijelu. Najviša dnevna temperatura vazduha od 10°C do 16°C,na jugu 18°C.

U nedjelju vremenske prilike slične kao prethodnih dana. Jutro prohladno, ponegdje sa mrazem , a tokom dana sunčano sa malo oblaka i još malo toplije. Prema večeri postepeno naoblačenje. Najviša dnevna temperatura vazduha od 12°C do 18°C, na planinama do 8°C .

U ponedjeljak 21. marta ujutro toplije i pretežno oblačno uz mogućnost ponegdje slabe kiše na sjeverozapadu Krajine. Tokom dana zadržava se pretežno oblačno uz mogućnost za slabu kišu u centralnim i istočnim krajevima. Najviša dnevna temperatura vazduha od 9°C do 16°C.

agencije

PODIJELI