Uzorak koji ove sezone pobjeđuje i prugice i cvijeće

0
524

Životinjski print neizbježan je u novim kolekcijama, a nosi se sve – od leopard i zmijskog uzorka, do tigrastog i zebrastog. Životinjski printovi ne prestaju da budu u fokusu modnog svijeta, a prognoze za jesenju sezonu ne predviđaju njihovo povlačenje sa modne scene.

Koji god životinjski dezen izabrali, nećete pogriješiti! Naročito su popularne haljine sa životinjskim trintom koje su same po sebi dovoljno dominantan komad pa ih je, očekivano, najbolje kombinovati uz jednobojne dodatke, a birajte boje poput ljubičaste, zelene, crvene i, naravno, crnu, a i bijele čizmice biće pun pogodak.

Leopard, zmijski, zebrasti i slični uzorci ove sezone pobjeđuju i omiljene prugice i cvjetiće, a haljina s animal printom svakako će biti uzbudljiv dodatak garderobi.

Oprezno s kombinovanjem

Vrlo je malo ljudi koji mogu i znaju nositi životinjski uzorak od glave do pete. Svi ostali moraju biti jako pažljivi s kombinovanjem. Rijetke su osobe koje mogu na sebe staviti razne životinjske printove, a da to ne bude prenaglašeno.

U slučaju da ne želite rizikovati i kombinovati leopard print sa zebrom i slično, tu su neutralni jednobojni komadi koji mogu priskočiti u pomoć. Već možda i pogađate: crna, smeđa i bež su svakako nijanse s kojima baš nikad nećete pogriješiti kada su životinjski uzorci u pitanju. Za one najhrabrije postoji varijanta kombinovanja sa crvenom, maslinastozelenom i ljubičastom. Ipak, kod odabira takvih jarkih boja dobro pazite kako će sve to zajedno izgledati.

Uz suknju s leopard uzorkom fenomenalno će pristajati bluza u crnoj ili ljubičastoj boji. Uopšteno, životinjski print obožava kombinacije s bojama koje će lijepo razbiti taj dezen.

Nakit

Što se tiče nakita, slobodno ga možete izostaviti, ali ako baš želite nakit, neka to bude onaj od prirodnih materijala. Kad već s uzorkom idemo u prirodu, neka i nakit bude prirodan, naravno s porukom da se ne nosi pravo životinjsko krzno, već da se iz prirode dobije samo inspiracija za modu. Nakit čak i ne mora biti decentan, ali može biti jednostavan i jednobojan.

PODIJELI