Vajber ne radi i baguje? Uradite ovo!

0
1389

Ako vam je Vajber aplikacija nakon ažuriranja prestala s radom ili djelimično ne radi, ovo je rješenje!

Posljednja verzija Viber aplikacije donijela je u Srbiju javne naloge, kačenje omiljenih kontakata na vrh aplikacije, kao i naprednije prosleđivanje poruka na više adresa.

Zašto Viber ne radi od telefona do telefona razloga može biti „mali milion“, ali univerzalno rješenje koje je dostupno svima je – reinstalacija aplikacije, što su preporučili i korisnici koji su imali probleme nakon ažuriranja na posljednju dostupnu verziju Viber aplikacije.

Ali, ne brinite, nećete izgubiti ništa, osim 10 minuta svog vremena. Prije nego što reinstalirate aplikaciju napravite „bekap“ tj. rezervnu kopiju podataka.

Korak po korak

Prvo sačuvajte Viber poruke, a onda otiđite do Viber aplikacije, zadržite je i prevucite do kante za otpatke kako biste je obrisali.

Nakon toga preuzmite Viber opet na telefon i vratite sve obrisane razgovore i liste poziva, dok će kontakti biti prebačeni nakon prve sinhronizacije aplikacije, nakon što je instalirate.

Imate dodatna pitanja? – komentari su vaši, mi ćemo učiniti svoj dio, a vi, ako imate dodatne savjete i smjernice pišite zbog drugih čitalaca, bićete to sjajna pomoći svima!

 mondo
PODIJELI