Večeras 20. izbor sportiste godine u Prnjavoru

0
466

U Prnjavoru će večeras biti održan 20. izbor za najboljeg sportistu u ovoj opštini, a u konkurenciji je ukupno 44 takmičara koji su na sportskim terenima postigli najzapaženije rezultate u prošloj godini.

U kategoriji iz koje se biraju najbolji sportisti u muškoj i ženskoj konkurenciji je 16 takmičara.

Kod sportistkinja za titulu su u konkurenciji odbojkašica Dajana Petrović, atletičarka Jelena Gajić, kao i članice tekvondo kluba Jovana NJegovan, džudo kluba Milica Krajišnik i bokserskog kluba Tatjana Drinić.

U konkurenciji za najboljeg sportistu su fudbaler Danko Segić, košarkaš Dejan Jovanović, rukometaš Nikola Dujaković, tekvondoista Bojan Malešević, kik bokser Slađan Ostojić, karatista Slaviša Podgorac, teniser Dražen Petrović, šahista Simo Đurić, atletičar Nikola Petrović, bokser Filip Burić i džudista Dejan Milijaš.

Na večerašnjoj manifestaciji biće proglašeni najperspektivniji sportisti, najuspješniji mladi sportisti, najbolje ekipe u kolektivnom i individualnom sportu.

Biće dodijeljena i posebna priznanja za vrhunski sportski rezultat ostvaren van opštine Prnjavor za sportiste koji su iz ovog mjesta, a nastupaju za klubove u drugim sredinama, kao i posebna priznanja za najupješnije rekreativce i sportske kolektive koji su u prošloj godini proslavili jubilej.

Na “Fejsbuk” profilu načelnika opštine Prnjavor Darka Tomaša danas do 18.00 časova otvoreno je glasanje publike, a dvoje sportista koji budu imali najviše lajkova dobiće priznanje “Nagrada publike”.

Manifestacija, čiji je organizator i domaćin opština Prnjavor, biće održana u Centru za kulturu sa početkom u 20.00 časova.

/SRNA/Fotografije preuzete sa Дарко Томаш – начелник општине Прњавор /

PODIJELI