Velika humanitarna akcija Mladih SDS-a “Božićna radost u svakom domu”

0
781

Mladi SDS Prnjavor pokrenuli su humanitarnu akciju pod nazivom ,,BOŽIĆNA RADOST U SVAKOM DOMU“. U okviru ove akcije prikupljaće se sredstva, za kupovinu pečenica, socijalno ugroženim porodicama na području opštine Prnjavor.

– Mladi SDS Prnjavor su uz pomoć predsjednika OO SDS Prnjavor, dr Siniše Gatarića i Kluba odbornika obezbijedili novčana sredstva za kupovinu osamnaest pečenica. Ovom prilikom pozivam privrednike, sve organizacije i ljude dobre volje da se uključe u ovu akciju kako bi na jedan skroman način obezbijedili što više pečenica i donijeli malo radosti i onim porodicama koje nisu u mogućnosti da na tradicionalan način obilježe ovaj najradosniji hrišćanski praznik.

– Sigurni smo da će ova akcija ponovo probuditi humanost kod naših ljudi, koja nije izostala nikada do sada. Akcija će trajati do 04.01.2016.godine.

Za sve dodatne informaciju o učešću u ovoj akciji možete se obratiti u prostorije SDS OO Prnjavor, navodi se u saopštenju koje je potpisao prvi čovjek Mladih SDS-a Prnjavor, Milan Petrović.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here