Veliki modni događaj u Prnjavoru

0
657

U prepunoj dvorani Centra za kulturu Prnjavor, održano je predivno veće PRNJAVOR FASHION NIGHT 2019 i izbor Miss Prnjavorske regije 2019. godine. Izabrane su djevojke koje će Opštinu Prnjavor predstavljati na takmičenju MISS RS 2019. godine,  to su DRAGANA Stančević, SANDRA Šestić, Lejla Suljagić..

Tokom večeri gledaoci su imali priliku da vide reviju Butika GRACIA u tri izlaza, kežol kolekciju, kratke haljine i svečane haljine. Reviju su nosile predivne djevojke vodeće modne Agencije u BIH i regiji – ABC models MGMT International.

Među poznatim djevojkama mogli smo da prepoznamo NATAŠU Derikonju, (zaštitno lice Nivea Fashion Week Sarajevo), INES Jovanović (World Top Model BIH 2016).DALIBORKU Popović, Miss FOTO BIH 2018 , IVANU Gavrilović (Miss Brčko Distrikt 2015) i Top model BIH, (Milica Golubović – Top 10 Miss BIH 2018).

 

Goste na večeri MODE I LJEPOTE zabaljala je u pauzama plesna skupina RITAM, sa 4 koreografije kao i mladi pjevač u usponu Josip VALENTINO.. A ovoj predivnoj noći veliki doprinos je dala jedna od najboljih voditeljica LJILJANA Krulj..

Opština i Centar za kulturu Prnjavor su bili pokrovitelji manifestacije kao i butik “GRACIA”  Prnjavor

http://exmoda.info

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here