Veliki uspjeh atletičara Atletskog kluba “SAN” na dvoranskom prvenstvu RS

0
292

Veliki uspjeh atletičara Atletskog kluba “SAN” iz Prnjavora na Seniorskom prvenstvu Republike Srpske u dvorani održanom u Atletskoj dvorani u Beogradu i osvojenih pet medalja: jedne srebrene i četiri bronzane.

Na prvom ovogodišnjem takmičenju održanom u Atletskoj dvorani u Beogradu, Kristina Stojković je osvojila Titulu Viceprvakinje Republike Srpske na 60 m u dvorani za seniorke.

Tituli Viceprvakinje na 60 m, Kristina je dodala i bronzanu medalju na 200 m.

Srđan Stanišić je još jednom istrčao dvije dobre trke i osvojio dvije bronzane medalje na 60 m prepone i na 800 m na Dvoranskom Prvenstvu Republike Srpske u dvorani za seniore.

Uspjeh Kristine i Srđana upotpunio je Kristijan Marić osvajanjem bronzane medalje u skoku u vis, dok je u skoku u dalj osvojio četvrto mjesto.

Sljedeći nastup atletičari Atletskog kluba ”SAN” iz Prnjavora imaju 3. februara, kada je na programu Seniorsko Prvenstvo Bosne i Hercegovine u dvorani, koje se održava u Atletskoj dvorani u Zagrebu, pošto Bosna i Hercegovina ne posjeduju odgovarajuću Atletsku stazu u dvorani za održavanje najvažnijih takmičenja za seniorske kategorije.

Mi se zahvaljujemo našem Generalnom sponzoru Darjan Đurić i njegovoj firmi Prokop Inzenjering doo , koji nam pomažu u gorivu prilikom odlaska na takmičenja protekle tri godine.

Takođe se zahvaljujemo i Pekari Cvijeta koja nam obezbeđuju hranu za naše takmičare prilikom odlaska na takmičenja.

AK SAN Prnjavor

Pročitaj više
PODIJELI