Veliko takmičenje u LOL-u, powered by KUVO TV

0
671

Prva regionalna televizija sa sjedištem u Banjaluci i programskim sadržajem u potpunosti namijenjenim ljubiteljima video-igara, organizuje takmičenje za najjače gejmere.

KUVO TV – televizija koja je sama po sebi postala brend među ljubiteljima gejminga, otvara takmičenje u LOL-u. Turnir će trajati od 12. maja do 1. juna online, dok će se veliko finale održati 6. juna u Banjaluci.

Organizatori pozivaju sve LOL gejmere od 18 do 26 godina iz Srbije, Crne Gore i BiH da prate njihove društvene mreže, gdje će dobiti više informacija u vezi sa samim prijavama za takmičenje.

„Na našim prostorima još uvijek se bojažljivo ulaže u svijet video-igara, ali mi smo odvažni u želji da približimo svjetske standarde regionalnoj publici. U skladu sa tim, organizujemo i ovo takmičenje, za koje se nadamo da će nastaviti tradiciju i narednih godina. Vjerujemo da će biti zadovoljavajući odziv svih koji vole izazove. Važno je da napomenemo da će se stream odvijati preko Twitch-a i Youtube-a, dok će se veliko finale održati uživo u Banjaluci”, navode organizatori.

Zaljubljenici u video-igre, uz KUVO TV dobili su nov, jedinstven i kvalitetan esport i gejming sadržaj. Jedna od najuzbudljivijih industrija današnjice, prošle godine postala je bogatija za još jedan TV kanal kojeg čini ekipa sa urbanim pristupom, entuzijazmom i željom da približi gejming što većem broju publike. Timski stvaraju zabavne emisije, namijenjene mlađoj populaciji, budućim profesionalnim gejmerima, aktivnim esportistima, ali i organizuju turnire, među kojima se ističu u igrama Valorant i PUBG. KUVO TV sada pravi novi iskorak tamičenjem u LOL-u, koji će regionalni gejming podići na viši nivo.

KUVO TV je pokrenut u oktobru 2020. godine sa ciljem da predstavi svijet video-igara kroz brojne formate – od live esport prenosa, striming večeri uz popularne gejmere, preko zanimljivih recenzija novih naslova i kratkih vijesti iz gejming svijeta, pa sve do testiranja gejming opreme i razgovora sa uspješnim igračima.

Sve dodatne informacije potražite na KUVO TV društvenim mrežama: FacebookInstagram, Youtube, Twitch, Discord.

PODIJELI