Veza istih horoskopskih znakova: Dva raka savršen par

0
948

Kako funkcionišu isti horoskopski znaci u vezi? Pronađite vaš znak i saznajte da li ova veza može da potraje!

Dva Ovna: Oni će oboje osjećati jaku privlačnost jedno prema drugom na prvi pogled. Ali, njihova strast će se osvetiti njima. Njihov najveći problem je to što su istog temperamenta, tako da su svađe i nesporazumi neizbježni. Međutim, oni će dati sve od sebe u početku, ali na kraju njihova veza ne izgleda sjajno.

Bikovi su kompatibilni partneri: Njihova veza je veoma stabilna, jer su oba partnera racionalna i praktična. Oni imaju iste stavove i ciljeve koji čine stabilnu bazu za dugoročnu vezu. Njihova pasivnost može izazvati probleme, jer ne mogu da podignu svoje odnose na viši nivo.

Blizanci su partneri u avanturi: Flert između dva Blizanca svakako ima svoje čari. Neće biti dosadno i oni će zadržati svoju kreativnost u krevetu. Međutim, oni su vrlo nestabilni na duge staze, tako da im je potreba partner koji može da drži na zemlji.

Dva Raka u vezi: Par koji se sastoji od dva Raka može biti jedan od obećavajućih. Oni moraju da poštuju emotivni život svog partnera, i da preziru svoju slabost, a takođe treba da prestanu da stalno analiziraju svoj odnos.

Lavovi – borba za prevlast: Odnos između ovih vatrenih znakova je obično izuzetno nestabilan, jer ih njihova priroda vodi u sličan sukob. Pošto oboje imaju tendenciju da budu dominantni, borba za prevlast u njihovom odnosu će biti konstanta. Međutim, strastveni izmirenja će ih uvijek zadržati zajedno. Ali, bez obzira na to koliko pokušavali, oni nikada neće biti jednaki.

Djevice – savršen par: Smatra se da su dvije Djevice u paru savršen par. Oboje imaju velika očekivanja od svojih partnera, i oni su veoma svjesni toga. Oni će dati podršku jedno drugom i pronalaziti najbolje u njima.

Dve Vage: Vage mogu da funkcionišu kao par. Pošto oboje teže za harmonijom oni će izbegavati sukobe, i zbog toga će akumulirati njihove frustracije. Čim se pojave prvi problemi, frustracije će doći do erupcije.

Škorpioni moraju da prevaziđu početnu krizu: Strastveni Škorpioni će imati probleme i neslaganja čak i na početku odnosa koji će biti pun besa i tuča i usaglašavanja sa stalnim emocionalnim oscilacijama. Ako uspeju da prevaziđu krizu i da se dogovore, odnos će funkcionisati.

Dva Strijelca: Strelčevi će uskoro shvatiti da oni ne pripadaju zajedno. Malo je vjerovatno da će se dva Strijelca naći u takvoj situaciji koja bi mogla dovesti do romantike. U početku, njihovi konkurentski duhovi će ih spriječiti povezivanja, ali ako se oni povežu, oboje će se plašiti da će izgubiti svoju slobodu. Srećom, oni će biti iskreni jedni prema drugima i neće izazivati nikakvu ljutnju.

Jarčevi su sjajni partneri: Dva Jarca su stvorena za stabilan i dugoročni odnos. Oni znaju šta žele u životu i u odnosu, a ako postoji ljubav obe strane će poštovati želje svog partnera. Pored toga, oni će podržati jedno drugo bezuslovno, i gradiće svoje odnose polako ali sigurno.

Vodolije: Iako Vodolije mogu biti veliki prijatelji i podrška u teškim vremenima, oni su suviše egoistični u ljubavnoj vezi. To može biti zabavno u početku, ali nedostaju duboka i iskrena osjećanja i veza ostaje površna.

Ribe mogu uspjeti, ali pod određenim uslovima: Spolja, Ribe su savršen par. To je nezgodno ako su previše slične, jer, uprkos svim njihovim planovima, oni shvataju vrlo malo. To je glavni problem u njihovom odnosu, ali ako je jedan od njih inicijator i spreman za akciju, odnos može da preživi.

ženski magazin

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here