„VIDOVDANSKA OLIMPIJADA“ – TROFEJ „MB RAIZENU“ (FOTO)

0
1078

Ekipa „MB raizen“ iz Popovića osvojila je pobjednički pehar Opštinske boračke organizacije Prnjavor, u generalnom plasmanu,sa 79 bodova.

Šampionski pehar sportistima ove firme kasno sinoć uručio je Vlado Živković, predsjednik Organizacionog odbora i Opštinske boračke organizacije. Drugo mjesto osvojila je Drenova, sa 72, a treće Hrvaćani, sa 66 bodova.

Nastupalo je 16 ekipa iz prnjavorske,dobojske i opštine Stanari, a takmičenja su se odvijala u šest sportskih disciplina.

Najveće interesovanje izazvali su povlačenje konopca,u kome je u finalu ekipa Drenove pobijedila Gornju Mravicu, dok je u malom fudbalu u odlučujućem susretu sastav Prisoja pobijedio, boljim izvođenjem penala, tim Drenove sa 4:3.

U Kulašima je održan i parastos za 21 poginulog borca ovog područja,koji su živote izgubili kao pripadnici 11 jedinica srpske vojske. Parastos je predvodio arhijerejski namjesnik prnjavorski Duško Drinić, a prisustvovali su i vodeći opštinski funckioneri, Darko Tomaš i Željko Simić, sa saradnicima.

Takmičenje je proteklo u korektnim borbama i uz dobru posjetu stanovnika ove i susjednih mjesnih zajednica.

Sa ovih nekoliko fotografija,sa parastosa,smotre sportista i takmičenja,nastojali smo da kroz objektiv dočaramo bar dio atmosfere sa spomen komleksa i poligona mjesne Osnovne škole „Ivo Andrić“ u Kulašima. (prnjavorlive.info)

 

Galerija

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here