VIDOVDANSKA OLIMPIJADA U KULAŠIMA – POPOVIĆI OSVOJILI PEHAR

0
1411

Sportisti sela Popovići i Kulaši,čineći zajedničku ekipu,osvojili su večeras prvo mjesto u generalnom plasmanu  19.Vidovdanske Olimpijade ,organizovane 21.juna ma sportskim poligonima mjesne Osnovne škole „Ivo Andrić“.

Takmičenja su održana u šest sportskih disciplina,a najbliži Popovićima-Kulašima u generalnom plasmanu bili su takmičari iz Broda,koji su i ove godine dominirali u povlačenju konopca (na slici, u bijelim dresovima).Brođani su u polufinalu savladali snagatore ekipe „Vukovi sa Vučijaka“ (u plavim dresovima),a u finalu bili su uspješniji i od ekipe Mjesne boračke organizacije Prisoje.

Takmičenje je proteklo u korektnoj atmosferi  i sportskom ponašanju gotovo hiljadu sportista,a borbe je pratio veliki broj gledalaca iz naše i susjednih opština.

za portl vukovi 21 juni

U saradnji sa opštinskom upravom,organizator je i ovaj put bila Opštinska boračka organizacija.Predsjednik Boračke organizacije Vlado Živković  izrazio je zahvalnost svim takmičarima,dodajući da su već 19.godinu pokazali kako treba čuvati uspomene na poginule srpske borce.(rp)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here