VIDOVDANSKA OLIMPIJADA U KULAŠIMA – POPOVIĆI OSVOJILI PEHAR

0
1860

Sportisti sela Popovići i Kulaši,čineći zajedničku ekipu,osvojili su večeras prvo mjesto u generalnom plasmanu  19.Vidovdanske Olimpijade ,organizovane 21.juna ma sportskim poligonima mjesne Osnovne škole „Ivo Andrić“.

Takmičenja su održana u šest sportskih disciplina,a najbliži Popovićima-Kulašima u generalnom plasmanu bili su takmičari iz Broda,koji su i ove godine dominirali u povlačenju konopca (na slici, u bijelim dresovima).Brođani su u polufinalu savladali snagatore ekipe „Vukovi sa Vučijaka“ (u plavim dresovima),a u finalu bili su uspješniji i od ekipe Mjesne boračke organizacije Prisoje.

Takmičenje je proteklo u korektnoj atmosferi  i sportskom ponašanju gotovo hiljadu sportista,a borbe je pratio veliki broj gledalaca iz naše i susjednih opština.

za portl vukovi 21 juni

U saradnji sa opštinskom upravom,organizator je i ovaj put bila Opštinska boračka organizacija.Predsjednik Boračke organizacije Vlado Živković  izrazio je zahvalnost svim takmičarima,dodajući da su već 19.godinu pokazali kako treba čuvati uspomene na poginule srpske borce.(rp)

PODIJELI