Vikao sam da sam Crnogorac, da bi znali koga su ubili, a ne da bih se izvukao: Golman Zvezde odgovorio kritičarima i pokazao ranu od noža! (FOTO) (VIDEO)

0
317

Aleksandro Kralj je rekao da je samo mislio na ženu i dete i da mu je jedino na umu bilo da se spasi

Golman vaterpolista Crvene zvezde, Aleksandro Kralj, izvukao je “najdeblji kralj” u Splitu, u napadu huligana Hajduka iz Splita na igrače crveno-belih 9. februara. On je spas od naoružanih napadača pronašao u moru, gde je skočio ne bi li spasio život.

On je istakao da je imao sreće da se napadač, koji je imao nož okliznuo i da ga je zbog toga zakačio po nozi, a da je more bilo jedini spas, ali da je i tada počeo haos, jer su ga sa obale gađali kamenicama.

Trčao sam, kada sam video jednog da ide na mene nožem, na sreću okliznuo se i samo me zakačio po nozi. Kad sam shvatio da nemam izbora, jedino rešenje mi je bilo da skočim u vodu. Posle mi je i policija rekla da sam dobro uradio. Tada su krenuli da me gađaju kamenicama, vikali da skidam sve sa sebe. Najviše me zabolelo što su me posle vređali obični ljudi – naveo je vaterpolo golman.

Rana koju je pokazao Kralj; FOTO: TANJUG/ FILIP KRAINCANIC

On je odgovorio i kritičarima zbog toga što je rekao da je Crnogorac.

Mislio sam na dete, ženu i samo sam hteo da se spasem. Jesam, rekao sam da sam Crnogorac, ali ne da bih se izvukao, nego da bi znali koga su ubili – ispričao je Kralj.

VIDEO: Pogledajte napad huligana na vaterpolistu Zvezde

VIDEO: Maksimović: Kad je počeo napad samo sam pobegao

(Telegraf.rs)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here