VIŠE DETALJA O SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI U KOJOJ JE POGINULA ŽENA, A DVA PRNJAVORSKA POLICAJCA LAKŠE POVRIJEĐENA

0
1155

Tridesetosmogodišnja žena poginula je u saobraćajnoj nesreći u mjestu Mravići u federalnoj opštini Doboj-Jug, a lakše su povrijeđena dva pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske iz Prnjavora, potvrđeno je Srni u MUP-u Zeničko-dobojskog kantona.Portparol MUP-a Zeničko-dobojskog kantona Aldina Ahmić rekla je Srni da je stradala žena čiji su inicijali K.D.

 

Srna nezvanično saznaje da je stradala Kristina Dubravec /38/ koju su pripadnici MUP-a Srpske pratili u Sud BiH.

U kantonalnom MUP-u Srni je rečeno da su žena koja je stradala i policajci bili su u službenom vozilu marke “polo”, vlasništvo MUP-a Srpske, a da je drugi učesnik u nesreći putničko vozilo “”škoda fabija” kojim je upravaljalo lice čiji su inicijali A.I. iz Gračanice.

Saobraćajna nesreća dogodila se danas u 11.40 časova.

U MUP-u Zeničko-dobojskog kantona navode da je uviđaj završen i da je saobraćaj na ovoj dionici puta normalizovan.

Mediji su danas prenijeli da je stradala hrvatska državljanka koja je uhapšena u Prnjavoru na osnovu međunarodne potjernice Interpola Hrvatske. Trebalo je da bude saslušana u Sudu BiH gdje su je i pratila dva policijska službenika kada se dogodila nesreća.

Žena je iz Rijeke, a postojao je osnov sumnje da je počinila krivično djelo nedozvoljene proizvodnje i prometa droge zbog čega je i izdata međunarodna potjernica za njom.

/srna/

PODIJELI