Voditeljka televizije Happy doživjela infarkt na ljetovanju

0
426

Voditeljka Jovana Jeremić na ljetovanju u Crnoj Gori doživjela je infarkt i samo zahvaljujući mužu Voji Miloševiću, koji je odmah reagovao i odvezao je u prvu bolnicu, ona je preživjela i nema oštećenje srca.

“Doživela sam blaži oblik infrakta, koji, na svu sreću, nije ostavio nikakve posledice. Nije mi bilo ni na kraj pameti da može tako nešto da me zadesi. Sunčala sam se čitajući knjigu i u jednom trenutku mi je postalo pakleno vruće, pa sam bukvalno otrčala do mora i skočila u vodu. Odjednom mi se slošilo, počela sam da se davim. Strašan bol u grudima me je paralisao, ostala sam bez vazduha”, priča Jovana.

Kako kako je njen muž Voja primijetio da se nešto dešava, izvukao je iz vode, dao joj vještačko disanje i odmah odvezao u bolnicu.

“Rekli su mi da je to bio zastoj srca jer sam pregrejana skočila u hladnu vodu. Odradili su mi sve potrebne analize i dobila sam terapiju koju redovno pijem. Eto, sve je dobro zahvaljujući mom mužu. On mi je spasao život, a ja sam mu pokvarila odmor”, rekla je Jovana.

Jovana se porodila u avgustu 2018. godine i na svijet donjela djevojčicu Leu.

PODIJELI