“VOLEO SAM JE I JOŠ JE VOLIM” Prnjavorčanin prvi put progovorio zašto je UBIO SUPRUGU

0
1016

alibor Gavrić (43) optužen da je pre godinu dana u mestu Maćino brdo u Prnjavoru aktivirao ručnu bombu i ubio nevenčanu suprugu Milu Malešević (24), a sebe teško ranio, izjavio je da ju je “voleo i da je još uvek voli”.

Iako se do sada branio ćutanjem, juče je u sudnici Okružnog suda u Banjaluci ispričao svoju verziju priče.

 – Kajem se. Išao sam joj i na grob. Više sam joj sveća zapalio nego njena porodica. Najviše sam vodio računa o njoj. Danas živim katastrofalno – ispričao je Gavrić.

Optužnica ga tereti da je 14. septembra prošle godine oko 20 sati došao do kafića “Akapulko M” gde je žrtva radila.

Nakon kraće svađe, izvadio je osigurač na ulazu u kafić, a bombu aktivirao nekoliko metara dalje.

Maleševićeva je stradala na licu mesta, a on je zadobio teške povrede. Gavrić je objasnio kako nije imao nameru da ubije ženu, nego samo sebe.

– Uopšte joj nisam hteo nauditi. Odlučio sam da se ubijem pred njom i da ona to vidi. Čak sam se odmaknuo da ne oštetim automobile, a kamoli da nju povredim! Stalno sam joj ponavljao: “Ne, Mico, beži od mene”. Faktički sam bežao od nje. Spustio sam bombu kraj svoje noge. Tek treći dan sam došao sebi na intenzivnoj nezi. Mislio sam da njoj nije bilo ništa – ispričao je Gavrić.

U optužnici nije naveden motiv ubistva, a prema izjavama njihovih poznanika to je neuzvraćena ljubav. Prema njihovim rečima nekoliko dana pre ubistva poslao joj je poruku: „Završićeš kao Ksenija Pajčin“.

Blic

PODIJELI