Vučiću šah i vino za 44. rođendan!

0
1287

Vicepremijer i lider naprednjaka Aleksandar Vučić danas puni 44 godine. Njegovi sadašnji koalicioni partneri, ali i oni koji pretenduju to da budu, poželjeli su mu dobar izborni rezultat, a demokrate da se što prije okrene nekom drugom poslu, ističući da bi bio idealan kao istražni sudija.
Kad je riječ o poklonima, Vučić bi iz Krunske mogao da dobije knjige poput Marksovog „Kapitala“ ili Veberove „Privrede i društva“, iz Koštuničinog DSS-a primjerak Ustava Srbije i flašu domaćeg vina, a iz SPS-a, osim vina, CD njemačkog jezika. U SNS-u, Tadićevom NDS-u, kao i u Draškovićevom SPO-u spremaju mu iste poklone, a riječ je o šahovskim garniturama.

Dejan Mihajlov (DSS)

– Želim mu, pre svega, zdravlja i uspeha u poslu kojim se bavi. Svako ko se sa uspehom bavi takvim javnim poslom, znači da će biti dobro i za državu. Želim mu i da on lično bude zadovoljan poslom koji radi. Poklonio bih mu primerak Ustava Srbije, ali i flašu domaćeg vina.
Slavica Đukić Dejanović (SPS)

– Poželela bih mu da kombinuje energičnost sa ličnom srećom, a poklonila bih mu CD nemačkog jezika, pošto je sam izjavio da usavršava taj jezik.

Borislav Stefanović (DS)

– Poželeo bih mu, pre svega, zdravlja i porodične sreće i radosti, ali i da što pre počne da planira budućnost u advokaturi, jer je dobar pravnik. Bio bi idealan i kao istražni sudija. Poklonio bih mu „Kapital“ od Marksa, sjajna knjiga, ili „Privreda i društvo“ Maksa Vebera.

Slobodan Homen

– Osim zdravlja i sreće, njemu i njegovoj porodici, želim mu da napravi dobar rezultat na izborima, to jest da bude drugi, odmah iza Nove demokratske stranke. Znam da voli da igra šah, eto, ja bih mu poklonio šahovsku garnituru i to ću sigurno učiniti kad se budemo videli.
Aleksandar Jugović, šef poslaničkog kluba SPO-DHSS
– Želim mu svaku ličnu sreću, a kao političaru želim mu naravno ubedljivu pobedu na izborima, jer je to preduslov kako bismo sproveli neophodne reforme, detajkunizovali državu, doveli investitore i ekonomski oporavili Srbiju. Pošto je poznato da je Vučić odličan šahista, poklonio bih mu šahovsku garnituru.

Domaćin: Bratislav Gašić

– Aleksandru bih poklonio jedan ručno rađen ruski šah, a poželeo bih mu puno zdravlja i da zajedno sa njim izvedemo Srbiju na pravi put, da bude srećna, organizovana, zaposlena i bez korupcije i kriminala.
Ivica Dačić (SPS)

– Poklonio bih mu neko dobro vino, a poželeo bih mu da ostvari dobar rezultat na izborima.

PODIJELI