“ZA MENE JE IVAN NAJVEĆI DASA” Jelena je ovim detaljima o suprugu i životu u Rusiji mnoge iznenadila

0
841

Ivan Bosiljčić igra glavnu ulogu u ruskom serijalu “Kazanova u Rusiji”, a upravo zbog lika zavodnika koji tumači, njegova supruga je otkrila da li je on njen Kazanova.

– Ivan je za mene najveći dasa, a ako je i za druge, drago mi je – rekla nam je Jelena Tomašević. Jelena ističe da se sa suprugom čuje svakodnevno, i to putem Skajpa, a da u porodičnim razgovorima najviše uživa kerkica Nina (7).

– Svakodnevno smo svi zajedno na Skajpu, a Ivan često Ninu vodi kroz snimanja. Nedavno je snimao scene bala u Sankt Petersburgu i namjestio je telefon tako da možemo da ga pratimo i Nina uživa u tome. Za nekoliko dana idemo kod njega i bićemo tamo neko vrijeme, pa će on doći. Kraj je školske godine, tako da ćemo ovo ljeto da provedemo odlazeći kod njega, a ići ćemo i na more – otkriva pjevačica.

Akcenat u seriji u kojoj Ivan glumi je na ljubavnoj priči koja se dešava u pozadini realnog istorijskog događaja – Kazanovinog odlaska u Rusiju u svojstvu vatikanskog špijuna koji je imao zadatak da se infiltrira na dvor Katarine Velike. Serijal od 12 epizoda premijerno će biti prikazan sljedeće godine, na Prvom kanalu Ruske nacionalne televizije.

A kako je i Jelena imala uspješan nastup sa bajkerima u Rusiji, koji je bio zapažen i na njihovoj nacionalnoj televiziji, otkrila nam je da li bi voljela da se profesionalno preseli tamo.

– Nemam tu ambiciju da tamo pravim karijeru iako Ivan navija za to, ali nikada se ne zna šta spontano donosi odlazak tamo i boravak u Rusiji. Ako se to desi rado ću to sa vama prva podijeliti – kaže pjevačica.

Ona, pak, ne bi prešla u glumačke vode:

– Ne znam da li bih pristala na neku rolu, ali svakako bih voljela da radim muziku za film.

(Blic)

PODIJELI