ZA REKONSTRUKCIJU RASVJETE 69.000 KM

0
1409
SAMSUNG CSC

Na gradskom trgu i u Ulici Svetog Save u Prnjavoru biće obavljena rekonstrukcija javne rasvjete, za šta će Opština Prnjavor izdvojiti oko 69.000 KM.
Načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš potpisao je danas ugovor o rekonstrukciji javne rasvjete sa direktorom banjalučke Firme “ABC solušns”
/ABC Solutions/ Bojanom Ćosićem.

Tomaš je rekao da je konkurencija na tenderu bila jaka i da su procjene bile da će projekat koštati više od 110.000 KM.

“Dobili smo izvođača koji će radove obaviti za mnogo manje novca. Očekujem da će posao biti okončan u predviđenom roku, odnosno za 30 dana od početka izvođenja radova”, naveo je Tomaš.

On je podsjetio na to da je u okviru realizacije plana kapitalnih investicija, među kojima je i rekonstrukcija javne rasvjete, prošle sedmice potpisan i ugovor za izgradnju Ulice Save Kovačevića, čija je vrijednost oko 66.000 KM, iako je predviđena cijena bila za 20.000 KM veća.

“Sredstvima koja su ostala zahvaljujući postignutim nižim cijenama u ova dva projekta, uspjećemo realizovati još neku od investicija na području opštine”, rekao je Tomaš.

Direktor preduzeća “ABC solušns” Bojan Ćosić precizirao je da je riječ o izgradnji led rasvjete, odnosno postavljanju 55 rasvjetnih tijela sa stubovima.

“Opština Prnjavor je druga opština u Republici Srpskoj koja sprovodi projekat ugradnje led rasvjete u ovom obimu. Do sada je to samo urađeno u Foči”, naveo je Ćosić.

Preduzeće “ABC solušns” iz Banjaluke, koje se bavi poslovima iz elektroenergetske oblasti, osnovano je 2010. godine. Trenutno ima oko 50 zaposlenih.

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

srna

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here