Za vikend drugo izdanje turnira “Siniša Peulić”

0
464
Foto: A.Atić

Prvo izdanje Međunarodnog omladinskog turnira “Siniša Peulić” organizivanog od strane Fudbalskog kluba “Ljubić” prošle godine je u potpunosti opravdalo očekivanja.

Masovnost, kvalitet, dobra organizacija krasili su prvo izdanje. Iz Ljubića su tada obećali da će turnir postati tradicija koja će se njegovati svake godine. Obećano su i ispunili, pa će Prnjavor za vikend ugostiti preko 500 mladih fudbalera na drugom izdanju Međunarodnog omladinskog turnira “Siniša Peulić. Turnir će se igrati dva dana u četiri uzrasne kategorije 2007,2008,2009,2010. godište.

Učešće na turniru uzeće preko 50 ekipa, a najveću pažnju privlače sarajevski Željezničar i novosadska Vojvodina.

“Brojne ekipe dolaze na turnir, među njima su banjalučki Borac, Kozara, novosadska Vojvodina, BSK, dobojska Sloga, Željezničar Sarajevo, Radnik Urije, Tekstilac, Željezničar Sport Team Itd. Za sve učesnike priredili smo bogat program, ali i vrijedne nagrade za najbolje pojedince i ekipe. Želimo da ovaj memorijal preraste u istinski brend ne samo naše opštine i kluba, već cijele regije, pa i Republike Srpske”, istakao je prvi čovjek Ljubića Zoran Deket.

Turnir počinje sutra (subota), a njegovo svečano otvaranje zakazano je 12 časova. Organizatori turnira ističu kako se vrše posljednje pripreme, te da će Prnjavor za vikend biti centar fudbalske mladosti.

( Prnjavor.info / Z. A. / )

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here