Zagrebačka firma Kolindi poklanja kišobran

0
824

Nakon završetka finala Svjetskog fudbalskog prvenstva u Moskvi u nekom trenutku spustila se kiša, a mnogi su i prokomentarisali da i nebo dijeli tugu s Hrvatima.

Tako za vrijeme svečane ceremonije s neba se srušio pljusak na državne lidere Vladimira Putina, Emanuela Makrona, Kolindu Grabar Kitarović te Fifinog Đanija Infantina.

Kao da je nebo iznenadilo Ruse, u prvi mah su osigurali samo jedan kišobran, a taj je čuvao glavu i odijelo njihovog predsjednika Putina.

Vrlo brzo, pronađen je još jedan kišobran tako da ne pokisne Makron.

Predsjednica Hrvatske Grabar Kitarović, koja je stajala tik do njih dvojice, čekala je nekoliko dugih minuta, dok nije posve pokisla.

Obojica, nimalo džentlmenski, nisu joj ponudili da se bar donekle skloni od kiše, sve dok Rusi nisu pronašli još jedan kišobran.

Da se to više ne bi ponovilo, predsjednici Hrvatske je u duhovitom postu na društvenim mrežama firma “Kišobrani Cerovečki – Kabanica Kaplja” ponudila svoje usluge.

Tako su pod sloganom “Ponosni, a ne pokisli” predsjednici za sve buduće prilike odlučili pokloniti protokolarni kišobran.

(100posto.hr)

PODIJELI