ZAJEDNIČKIM SNAGAMA DO TITULE: Meridian i RK Sloga Prnjavor ozvaničili saradnju

0
374

Kompanija Meridian i RK Sloga Prnjavor potpisali su sponzorski ugovor, čime je regionalini lider u priređivanju igara na sreću nastavio da podržava domaće sportske kolektive.

Poslovnu saradnju ozvaničili su Nikola Milisavljević, menadžer korporativnih poslova u kompaniji Meridian i Vlado Šljivić, predsjednik kluba.

“Velika nam je čast što ćemo sarađivati sa brendom kakav je Meridian, koji je poznat kao društveno odgovorna i vodeća kompanija u svojoj industriji. Naš klub ove godine proslavlja 50 godina postojanja i ponosni smo na činjenicu da ćemo zajedno slaviti taj jubilej”, rekao je Šljivić.

Trenutno su druga ekipa Druge m:tel lige Republike Srpske, sa prilično mladim timom i od jeseni imaju jasan cilj: titula prvaka Druge m:tel lige i plasman u Prvu m:tel ligu RS.

“Zadovoljstvo nam je što je jedna tako uspješna kompanija stala uz nas. Nadamo se da ćemo zajedno u budućnosti praviti velike rezultate i zajednički nizati pobjede. Uvjeren sam da je ovo još jedan iskorak ka našem konačnom cilju, a to je da postanemo stabilan prvoligaš”, naveo je trener Uglješa Glamočić.

Sa njim su saglasni i u Meridianu, gdje su istakli da sa rukovodstvom RK Sloga dijele iste vrijednosti: entuzijazam, ljubav prema sportu i društvenu odgovornost za zajednicu.

“Kada su okolnosti takve, nije bilo teško dogovoriti saradnju. Poznat nam je odličan rad sa mladim igračima u ovom klubu, te uz podršku naše kompanije, očekujemo Slogu u skorije vrijeme u elitnom rangu takmičenja”, istakao je Milisavljević.

Prnjavorski rukometni kolektiv Sloga ima izuzetno kvalitetne i uspješne omladinske selekcije, odakle i dolaze svi igrači prvog tima. Kroz istoriju klub je imao zapažene rezultate, takmičio se od Krajiške lige do Prve lige Republike Srpske.

Uprava i treneri su zadovoljni trenutnim rezultatima i najavljuju da sljedeće sezone imaju cilj osvajanje titule šampiona Druge Lige Republike Srpske.

PODIJELI