Zaključak o radnom vremenu u opštini Prnjavor

0
1532

Zaključak o radnom vremenu ugostiteljskih objekata

Načelnik opštine Prnjavor dr Siniša Gatarić donio je zaključak na osnovu koga ugostiteljski objekti na području opštine Prnjavor, u periodu od 20.12.2014. godine do 20.01.2015. godine mogu da rade jedan čas duže u odnosu na radno vrijeme propisano Odlukom o radnom vremenu u ugostiteljskim, trgovinskim, zanatskim, uslužnim i drugim objektima na području opštine Prnjavor. Ovaj zaključak donesen je na osnovu zahtjeva poslovnih subjekata koji obavljaju ugostiteljsku djelatnost na području opštine Prnjavor i ukazane potrebe za dužim radnim vremenom u vrijeme predstojećih praznika.

Zaključak o radnom vremenu

Načelnik opštine Prnjavor dr Siniša Gatarić donio je zaključak na osnovu koga pravna lica i preduzetnici koji obavljaju trgovinsku, zanatsku i uslužnu djelatnost na području opštine Prnjavor, mogu da rade od 07.00 do 17.00 časova, svake nedelje, u periodu od 20.12.2014.godine do 20.01.2015.godine.

U navedenom periodu mogu da rade sljedeći subjekti: prodajni objekti u kojima se obavlja trgovima na malo – klasične prodavnice, samoposluge, diskontne prodavnice, butici, robne kuće, kiosci, trgovine na malo cvijećem, trgovine na malo pogrebnom opremom, trgovine na malo korištenim vozilima, trgovački centri , skladišta i stovarišta u kojima se obavlja trgovina na veliko i malo, te subjekti koji obavljaju zanatske, proizvodne i uslužne djelatnosti definisane Zakonom. Ovaj zaključak donesen je na osnovu zahtjeva pravnih lica i preduzetnika koji obavljaju trgovinsku, zanatsku i uslužnu djelatnost na području opštine Prnjavor i ukazane potrebe za dužim radnim vremenom u vrijeme predstojećih praznika. (opstinaprnjavor.net)

PODIJELI