Zašto je ulaganje u nekretnine jedna od najisplativijih investicija?

0
459

Nekretnina je ta koja vam može donijeti prihod ili, u najmanju ruku, povratiti uloženo.

Dokaz za to jeste statistika koja pokazuje da su u posljednjih nekoliko godina cijene nekretnina drastično porasle (u nekim opštinama čak za 50%) što je uticalo na to da je povrat na uložena sredstva bio i nekoliko puta veći.

Zašto je isplativo uložiti ušteđevinu u novogradnju?

Ukoliko svoju ušteđevinu uložite na vrijeme u kupovinu stana u novogradnji, uštedićete na cijeni kvadrata koja raste kako gradnja objekta napreduje, a uštedićete i kasnije jer nećete imati potrebu za renoviranjem stana. Dodatan benefit kupovine stana u novogradnji je i obezbijeđeno parking mjesto, maksimalno iskorišćen prostor, a za kupce prvog stana i povraćaj PDV-a.

Koje lokacije donose siguran povraćaj novca i sigurnu zaradu? 

Lokacija je ta koja prodaje stan, a upravo se na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Beogradu, na samo par minuta hoda do centra grada, boemske četvrti Skadarlija, Botaničke bašte, Bitef Teatra i drugih nezaobilaznih turističkih atrakcija, gradi luksuzna petospratnica koja ponosno nosi svoje ime “Desetka”.

U mnoštvu zgrada koje niču kao pečurke u Beogradu, važno je pronaći novogradnju koja odiše stilom i kvalitetom i svojim eksterijerom uljepšava ulicu i cijeli kraj. “Desetka” je takva novogradnja koja, iako se nalazi u samom srcu grada, budućim stanarima pruža mir i udobnost. Posjeduje 10 stanova kvadrature od 47 m² do 101 m², a plan završetka radova je ove godine u aprilu. Ukoliko želite da pametno uložite svoju ušteđevinu i obezbijedite sebi sigurne prihode narednih nekoliko decenija, najsigurnija odluka je investiranje u ovu novogradnju koja je još uvijek u izgradnji.

Samo na City Expert sajtu možete pogledati stanove ove luksuzne petospratnice, a njihovi licencirani agenti su tu da vas vode kroz proces kupovine stana bez dodatnih troškova i bez plaćanja provizije.

A.E.

PODIJELI