Zašto muškarcima nekada nije do seksa?

0
898

Kada je riječ o seksu, vlada predrasuda da su muškarci uvijek spremni na to da se skinu i upažnjavaju seks.

Činjenica – muškarci, nisu uvijek raspoloženi za seks. Seks je sjajan i oni to nikada neće osporiti, ali nekad je sve što oni žele veliko točeno ili dobra tura sna. Postoji stotinu razloga za to. Ovo su neki od najčešćih.

Pun je gasova

Ne, to nema veze sa vama. Jednostavno je pojeo nešto što mu smeta i ne želi da dođe u situaciju ga ispusti gasove u toku seksa sa vama jer je svjestan da će to momentalno uništiti sve.

Previše je popio

Ukoliko muškarac misli da će seks da ispašta zbog količine alkohola koju je unio u sebe, on će ga jednostavno preskočiti. Sutradan je uvijek bolja opcija, kada su njegova čula opet u elementu.

San je jednostavno neophodan

Imao je naporan dan ili nedjelju. Iako je misao o seksu sjajna, ona se takođe čini kao Olimpijsko takmičenje.

Bolovi

Vrat, leđa, šta god. Seks nije dobar ukoliko pokušavate da prikrijete bolove. U svakom slučaju možete da ga obradujete i kažete da se opusti, a vi da odradite posao zbog kojeg će vam se on sigurno sutradan zahvaliti. Znamo i kako.

Nije se istuširao

Nije stigao da se istušira poslije teretane i svjestan je da ćete vi to primjetiti u trenutku čim se skine. A on se nada da nećete.

Osjeća se nezadovoljno u svom tijelu

Muškarci to ne žele da priznaju, ali često osjećaju kako njihovo tijelo ne izgleda dovoljno dobro. Prvenstveno njima samima. Kada se to desi, oni obećaju sebi da od sutra kreću u teretanu. A sutra uveče libido će već biti u mnogo boljem stanju.

Utakmica u toku

Fudbal je najčešći. Može da bude i basket da ne griješimo dušu. Sport ne ispašta zbog seksa. Možda na poluvremenu? 15 minuta je 15 minuta.

Posao

Veliki stres oko novog projekta na poslu. Ako odlazi u krevet sa mislima o poslu i tome kako sutra treba rano da ustane jer ima sastanak, on možda neće biti u raspoloženju, jer nije u stanju da se opusti. To što ne govori o svom poslu ne znači da o njemu ne razmišlja.

Zaigrao se sam sa sobom

Mislio je da ćete kasnije stići kući, ali niste. Recimo da je u pitanju samo loš tajming.

(B92)

PODIJELI