Zašto su latino muškarci bolji ljubavnici?

0
360

Opšte je poznato da latino muškarce bije glas da su odlični ljubavnici, pa su se određena istraživanja pozabavila temom zašto je to tako…

Latino muškarci imaju veći penis?

Znate onu “gdje ima vatre, ima i dima”? Slobodno se može reći da ta izreka važi u ovom slučaju. Godinama slušamo o stereotipima vezanim za latino muškarce koji su se prema istraživanjima ispostavili tačnim. Naime, od 113 ispitanih zemalja Ekvador i Kolumbija su u top pet po dužini penisa.

Češće koriste kondom

Centar za prevenciju i kontrolu bolesti sproveo je studiju u kojoj je dokazano da latino momci češće koriste kondom za razliku od ostalih muškaraca. Pa kada su već takvi ljubavnici, onda je dobra vijest što obraćaju pažnju na zaštitu.

Više varaju

Istraživanje koje je sproveo britanski sajt za online upoznavanje pokazalo je da od 2009. godine milion i dvesta hiljada latino muškaraca koristi ovaj sajt, a da je većina njih na sajtu krišom.

Sujetni su

Statistike pokazuju da 28 odsto latino muškaraca troši više novca na proizvode za njegu nego ostali. Pa zar ste stvarno mislili da izgledaju onako dobro bez imalo truda?

Vole “golo”

Studija Nacionalnog instituta za zdravlje pokazuje da latino muškarci vole da upražnjavaju seks sa ženama koje su potpuno izdepilirane, jer im tako izgledaju čistije.

(b92)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here