Zbog pogibije trojice mladića u ponedjeljak Dan žalosti

0
450

Na području opštine Čelinac ponedjeljak, 5. avgust, proglašen je Danom žalosti zbog pogibije tri mlađa muškarca u saobraćajnim nesrećama koje su se dogodile u ovoj lokalnoj zajednici.

“Zbog tragične pogibije i nenadoknadivog gubitka mladih života u saobraćajnim nesrećama koje su se desile u noći između 2. i 3. avgusta na području opštine Čelinac, načelnik opštine proglasio je Danom žalosti ponedjeljak, 5. avgust”, saopšteno je iz Opštinske uprava Čelinac.

U dvije saobraćajne nesreće, koje su se dogodile protekle noći, smrtno su stradali Dragan Janković, Nemanja Janković i Boris Šajinović.

Iz Opštinske uprave podsjećaju da je Dan žalosti obilježava se spuštanjem zastave na pola koplja na zgradi opštine, te zgradama javnih ustanova i preduzeća čiji je osnivač opština, a na javnim mjestima neće se održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera.

“Pozivaju se sva fizička i pravna lica sa područja opštine Čelinac koja obavljaju ugostiteljsku djelatnost da svoje poslovanje prilagode Danu žalosti”, ističu iz opštine Čelinac.

(Srna)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here