ŽENSKI KABINET NAČELNIKA GATARIĆA

0
882

Gotovo 80 odsto kabineta i najbližih saradnika načelnika opštine Prnjavor, Siniše Gatarića su žene, koji ruši mit o balkancima koji zaziru od davanja povjerenja ljepšem polu da rade najodgovornije poslove.

 

Od ukupno osam opštinskih resora (odjeljenja), šest ih vode žene, dok su mjesta portparola, šefa kabineta i sekretara Skupštine opštine, takođe u nježnijim rukama. Načelnik Gatarić kaže da su ključna dva razloga za ovaj polni disbalans u korist žena. “Prvi razlog je u tome što je riječ o osobama koje  imaju  kvalifikaciju za svoj posao, a drugi razloga je činjenica, da su se u  mom dosadašnjem iskustvu,  žene  pokazale kao osobe koje su daleko odgovornije i u svakom slučaju lojalnije”, kaže Gatarić za prnjavorski.net.

Načelnice odjeljenja: Žana Pekić, Odjeljenje za lokalni ekonomski razvoj i društvene djelatnosti, Snježana Debelajk, Odjeljenje za prostorno uređenje, Ljubinka Đurić, Odjeljenje za borčako – invalidsku zaštitu, Gordana Pejaković, Odjeljenje za finansije, Dragana Tomaš, Odjeljenje za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Duška Kopustenjski, Odjeljenje za inspekcijske poslove,Šef kabineta načelnika je Nataša Božunović, sekretar Skupštine je Vojislavka Gatarić, a portparol Lidija Milijaš

Siniša Gatarić foto prnjavorski.net

On je potvrdio da je izuzetno zadovoljan sa svojim timom, s tim što svakako ne želi da potcjeni muškarce, ali prema njegovom mišljenju, žene su se zaista istakle svojim radom i zalaganjem i nesporno se pokazale da su sposobne da se uhvate u koštac sa svim izazovima u jednoj lokalnoj zajednici kao što je Prnjavor, zaključuje Gatarić.

prnjavorski.net

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here