Živković: Mahinalno podigao ruku…

0
1446

Krilni fubaler Partizana Andrija Živković rekao je da mu je poraz od Augzburga najteži u karijeri.

Mladi fudbaler Partizana je u 79. minutu dobio crveni karton, odnosno drugi žuti, jer je na polovini Augzburga u jednom duelu igrao rukom.

“Prvi karton sam dobio zbog faula koji nije postojao, jer je na loptu startovao i (Ivan) Bandalovski, koji je i zakačio protivnika. Drugi sam dobio jer sam mahinalno odigrao rukom koja je ostala u vazduhu. Nisam hteo da igram rukom, ali pravila su takva”, kazao je Živković.

Srpski šampion poražen je 3:1, a gol koji ga je izbacio iz Lige Evrope primio je u 88. minutu.

“Ne znam šta bih rekao u ovom tenutku, nisam pametan. Teško nam je svima. Imali smo neverovatnu priliku koju smo morali da iskoristimo. Loše smo branili prekide i po ko zna koji put ove sezone smo iz njega kažnjeni. Donekle smo odigrali dobru utakmicu, ali smo primili naivne golove. Ovo je sigurno najteži poraz u mojoj karijeri”, rekao je Živković.

Partizan je jednu od najboljih sezona u Evropi završio sa devet bodova u grupi, ali je zbog slabije gol razlike ostao bez plasmana u prolećni deo takmičenja posle 11 godina.

Neposredno pre trećeg gola Nemaca stopostotnu šansu je propustio Darko Brašanac. Trener crno-belih Ljubinko Drulović se nije pojavio na pres konferenciji, jer je imao sastanak sa sportskim direktorom Ivicom Ilievim.

U međuvremenu, kompletna uprava kluba, na čelu sa Zoranom Popovićem, Miloradom Vučelićem i Milošem Vazurom je podnela ostavku, čemu je prethodilo skandiranje celog stadiona “Uprava napolje”. /b92/

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here