Živković o boračkoj problematici u programu Radio Prnjavora

0
994

Opštinska uprava u Prnjavoru uložila je  u svim poslijeratnim godinama značajna novčana sredstva za rješavanje pitanja iz života boračke populacije.Podignuta su spomen obilježja u svim mjesnim zajdnicama, preostalo je da se još izgradi centralno obilježje na gradskom području,o čemu se uveliko vode aktivnoti.Riješeno je više od stotinu zahtjeva stambenog zbrinjavanja porodica poginulih boraca ,invalida i boraca,a opština je dodijelila  i više od 700 placeva za individualnu stambenu izgradnju.

Rekao je to,između ostalog,predsjednik Opštinke boračke organizacije,Vlado Živković,gostujući u programu Radio Prnjavora,povodom obilježavanja Dana opštine.Živković je podsjetio i na način organizovanja jedinica Opštinskog štaba teritorijalne odbrane u jesen 1991.godine,u vrijeme mobilizacije i aktivnosti oko izlaska boraca na planinu Motajicu ,u martu 1992.godine.

Razgovor sa predsjednikom Opštinske boačke organizcije  i ratnim komandantom prnjavorske Lake pješadijske brigade,Vladom Živkovićem ,Radio Prnjavor će emitovati u četvrtak 20.marta,od 10 časova,a repriza je istog dana u 18 časova. /RP/

PODIJELI