ZLOBA JE PONOVO PRORADILA: Vilander u IZBORU najboljeg svih vremena ZABORAVIO Novaka Đokovića

0
303
Teniski ekspert Mats Vilander kaže da je nemoguće porediti Rodžera Federera i Rafaela Nadala u izboru za najboljeg igrača svih vremena. Zanimljivo je da Šveđanin u svojoj analizi nijednom nije pomenu Novaka Đokovića.
– Nikad nisam mogao da poredim Rodžera i Rafu, jer kako da poredite njih dvojicu? To je nemoguće. Federer je stariji pet godina, šest godina, bla-bla. Ne, ne možete, ali na papiru Nadal će ove sezone postati najbolji teniser svih vremena. Mislim da hoće –  rekao je Vilander.

– Mislim da je Rafa veoma pametan, on je previše dobar igrač i ako on misli da može da osvoji mislim da to znači da je fizički dovoljno spreman da to i učini. Dakle, da, Rafa će osvojiti neki Grend slem ove sezone, ali da li će postati broj jedan, ostaje da se vidi. Ovo je duga sezona sa Dejvis kupom, a sada i ATP kupom, pa mislim da će mu u jednom momentu u godini trebati pauza i to nikada nije dobro za rangiranje. Ali, da li on igra za rangiranje? Ne počinje od toga ali mislim da igra da osvoji Grend slem i ako sve radi kako je zamislio ove godine, može da poželi i mesto broj jedan takođe, ali mislim da će pokušati da osvoji još jedan ili dva grend slema – zaključio je Vilander.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here