Zoljom pucano na zgradu u Banjaluci

0
453

Nepoznata osoba, oko ponoći, ispalila je projektil iz zolje, na poslovnu zgradu koncerna “Agram” na Banjalučkom polju. Projektil je izbio prozorsko staklo na devetom spratu zgrade u kome su smještene prostorije osiguravajućeg društva “Euro herc”. U vrijeme napada u zgradi su se nalazili radnici obezbjeđenja, ali nisu povrijeđeni.

Na sreću u eksplozij nije bilo povrijeđenih, a materijalna šteta na objektu biće naknadno utvrđena. O svemu je obavješten dežurni javni tužilac Okružnog javnog tužilatva Banja Luka.

Nezvanično, dva su lica učestvovala u napadu, a ostaci zolje pronađeni su pored jedne od ograda u blizini zgrade na koju je ispaljena zolja.

“Policijski službenici PU Banja Luka preduzimaju sve potrebne mjere i radnje na utvrđivanju svih okolnosti vezano za zaprimljenu prijavu da je nepoznato lice sinoc oko 23.40 bacilo eksplozivnu napravu na poslovni objekat u Bulevaru srpsk vojske u Banjojluci”, rekla je Marija Markanović, portparol PU Banjaluka.

Stanari koji žive u okolini, pričaju da ih je ekspolozija uplašila. Neki su pomislili da je zemljotres ili eksplozija plinske boce. Većina ih je provela besanu noć.

“Malo smo upalšeni, bilo je jako, jaka eksplozija čula se, ali nije mnogo oštetilo tamo znate. Samo jedan prozor”, rakao je Drago Savić, stanar koji živi u blizini.

“Legla sam bila i tada je nešto eksplodiralo, ja sam skočila. Od straha ne znam šta da radim”, priča Radojka Savić koja živi u blizini zgrade na koju je ispaljena zolja.

atv

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here