Zvezdin karavan obradovao ljubitelje crveno-bijelih u Prnjavoru (FOTO)

0
351

Kravan najtrofejnijeg srpskog fudbalskog kluba Crvene Zvezde danas je stigao i u Prnjavor što je obradovalo sve vjerne navijače i simpatizere crveno-bijelih koji su posjetili Trg srpskih boraca.

U oviru ljetnjeg karavana, koji obilazi gradove u Srpskoj i Srbiji, svi zainteresovani će  imati priliku da se učlane u klub a članstvom stiču pravo na kupovinu paketa ulaznica za mečeve Lige šampiona koju Crvena Zvezda igra od ove jeseni i prvenstva Srbije za sezonu 2023/24.

Vjerni navijači iskoristili su i priliku da se slikaju sa peharima šampiona Srbije i kupa Srbije za sezonu 2022/23, kao i sa peharom Lige šampiona koji je osvojila legendarna generacija Crvene Zvezde daleke 1991. godine kada je postala šampion Evrope.

Za mnoge je ovo bio prvi put da vide čuvene trofeje posebno za one najmlađe prnjavorčane koji su o tome slušali od svojih roditelja.

Predstavnici Crvene Zvezde koji su pozdravili se prisutne, navode kako im je drago što uvijek mogu doći u Prnjavor i dodijeliti članske karte svim ljubiteljima crveno-bijelih.

Dodaju da članske karte za starije od 18 godina koštaju oko 30 KM dok je mlađi od 18 godina, sebi mogu priuštiti za 20 KM. Podsjećaju i da svim zainteresovanima nude i sezonske i premium sezonske karte.

Podsjećaju da su svuda u Republici Srpskoj bili dobro priljeni i da ih mnogo veseli što ovdje ima onih koji istinski vole i žive za crveno-bijeli klub, pri čemu poznaju mnogo o njegovoj istoriji, trofejima ali i trenutni sastav ovog kluba.

Karavan će trajati od 18 do 21 čas a već sutra odlazi u Kozarsku Dubicu u susret novih ljubitelja crveno-bijelih.

TV K3

PODIJELI